Burrito med chili-bønnefyld

 

Det skal du bruge:

4 pers.

1 zittauerløg i fine både
2 fed hvidløg – finthakket
ca. 400g magert kalvekød
1 hel rød chili, hakket uden kerner
1 ds. blandede bønner i chili
2 spsk. koncentreret tomatpuré
havsalt
friskkværnet sort peber
¼ icebergsalat
4 store tortillas
4 spsk. fromage frais naturel

Sådan gør du:

Zittauerløg og hvidløg sættes over i en varm gryde med god
belægning. Rør godt rundt, så de ikke sætter sig fast. Tilsæt
evt. lidt vand.
Når løgene er blanke, tilsættes kødet, som brunes langsomt.
Herefter tilsættes halvdelen af den hakkede chili sammen med
bønnerne og tomatpuré.
Blandingen simrer ved svag varme i 10 min. Smages til med
salt og peber.
Serveres i varmede tortillas med icebergsalat og fromage
frais med resten af det hakkede chili,