Kylling Poblano

 

Ingredienser 4 personer:

700-800 g kyllingekød (ell. kalkun)
2 spsk Jalapeno chili
1 spsk Habanero chili
100 g smør
2 fed hvidløg
1 løg
1 meltortilla hakket groft
50 g rosiner
80 g mandler
50 g sesamfrø
1 spsk. nelliker
1 spsk. kanel
150 g mørk chokolade (lidt bitter)
100 g flåede tomater
sukker, salt

 

Fremgangsmåde

 

Køddet koges i letsaltet vand til det er mørt (15-20 min. alt efter stykkernes størrelse). Kom lidt Emilios spice (bouillon) i vandet.

Chili, hvidløg, løg, tortilla, rosiner, mandler, halvdelen af sesamfrøene, nelliker, kanel og chokolade sauteres i smørret.
De flåede tomater tilsættes, hvortefter det koger 5-10 min.
Blandingen pureres med lidt af "suppen" fra det kogte kylling.
Koges op igen og smages til med salt og sukker.
Kyllingestykkerne tilsættes og det hele koges yderligere 10 min.

 

Servering

Serveres i gryden med resten af sesamfrøene over.

Kan evt. serveres med guacamole eller mexicanske ris.