Russisk hakkebøf

Antal personer: 4

Retten er en: Farsret - Farsretter

Kilde: Ikke anført

Oprindelsesland: Rusland - Russisk - Russiske

                                                                                                             

 

 

Ingredienser:

500

 g.

hakket oksekød

1

 

løg

1 1/2

 dl.

hakkede, syltede rødbeder

1

 dl.

hakket persille

3

 spsk.

hakkede kapers

2

 

æg

1/2

 dl.

fløde

2

 tsk.

kinesisk soya

 

 

salt

 

 

peber

 

 

margarine til stegning

 

 

 

 

 

 

         

Hak løget og bland det med kødet, rødbeder, persille og kapers. Tilsæt æg, fløde, kinesisk soya, salt og peber. Rør farsen sammen og form den til otte bøffer, der brunes i margarine på panden 4-5 min på hver side.

Serveres med en Creme-Fraiche dressing og frisk salat.