Ingredienser
Surdej
|
|
|
3
|
dl.
|
vand
|
25
|
g.
|
gær
|
150
|
g.
|
sigtebrødsmel
|
|
|
|
2
|
dl.
|
lunkent
vand
|
1
|
spsk.
|
olie
|
2
|
tsk.
|
salt
|
1½
|
spsk.
|
kommen
|
600
|
g.
|
sigtebrødsmel
|
|
Fremgangsmåde
Surdej:
Vand, gær og sigtebrødsmel røres sammen. Folie
lægges over, og surdejen står lunt til næste dag.
Surdejen blandes med de øvrige ingredienser, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.
Dejen slås ned og formes til et brød. Efterhæver på
pladen ca. 15 minutter.
Bagetid ca. ½ time ved 200 grader.
|